Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /libraries/cms/application/cms.php on line 460

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /templates/spomasz4/functions.php on line 200

WSA144PM

 

  • WSA144PM

 

Przemysł owocowo-warzywny

Przemysł owocowo-warzywny....

URZĄDZENIA INDYWIDUALNE


  • kotły warzelne wywrotne z mieszadłem lub bez mieszadła
  • aparaty próżniowe do produkcji marmolady, powideł i koncentratu pomidorowego
  • wyparki próżniowe do dżemu
  • autoklawy poziome
  • autoklawy pionowe
  • sterylizatory natryskowe  
  • kandyzatory do kandyzowania owoców i warzyw
  • zbiorniki magazynowe i kupażowe

ZESTAWY I LINIE TECHNOLOGICZNE


  • do produkcji dżemów
  • do produkcji marmolady i powideł
  • do produkcji ketchupu
  • do przerobu pomidorów na przecier lub koncentrat
  • do produkcji wsadów jogurtowych
  • zestawy do schładzania wody chłodniczej w obiegu zamkniętym do współpracy ze sterylizatorami natryskowymi lub innymi urządzeniami procesowymi

Przemysł spirytusowy

Przemysł spirytusowy rektyfikacyjny ....

URZĄDZENIA INDYWIDUALNE


  • gorzelnie rolnicze i przemysłowe
  • aparaty destylacyjne do produkcji spirytusu bezpirydynowego
  • rektyfikacje do spirytusu neutralnego wg wymogów klienta
  • odwadnianie spirytusu surowego z przeznaczeniem na cele paliwowe przy użyciu energooszczędnej metody sit molekularnych
  • zestawy do produkcji biopaliw na bazie przerobu zboża
  • maceratory i ekstraktory o różnych pojemnościach
  • wyparki cienkowarstwowe do zagęszczania ekstraktów ziołowych
  • stacje zakwaszania i sterylizacji brzeczki melasowej
  • stacje propagacji drożdży
  • wyposażenie technologiczne do zestawialni wódek
  • kotły do palenia cukru
  • Kotły do rozpuszczania i gotowania roztworów i nadzień

Przemysł cukierniczy

...

URZĄDZENIA INDYWIDUALNE


  • kotły do rozpuszczania i gotowania roztworów i nadzień
  • kotły do rozpuszczania i gotowania roztworów syropowo - cukrowych
  • wyparki do gotowania i zagęszczania mas karmelowych i pomadkowych mlecznych o działaniu periodycznym i ciągłym
  • mieszalnik do gotowania roztworów syropowo-cukrowych o działaniu ciągłym
  • stoły do schładzania i podgrzewania masy karmelowej
  • konsze do czekolady
  • agregaty do formowania karmelków twardych i nadziewanych
  • zbiorniki buforowe do miazgi kakaowej, masy czekoladowej, syropu glukozowego oraz tłuszczu
  • krystalizatory pomady wodnej i mlecznej
  • kotły do podgrzewania nadzień cukierniczych
  • aparaty próżniowe do zagęszczania mas mlecznych typu „krówka”, „toffi”, „irys”, „kajmak” i innych
  • zbiorniki do magazynowania surowców (cukier, mleko, tłuszcz)
  • zbiorniki magazynowe do syropu, miazgi kakaowej, masła kakaowego i tłuszczu
  • kotły do gotowania i ubijania masy karmelowej i chałwiarskiej
  • misy chałwiarskie
  • suszarki do ziarna sezamowego
  • bębny drażetkarskie – nieprzechylne i przechylne, z czaszą miedzianą lub kwasoodporną, z nawiewem powietrza lub bez z własnym kompletnym systemem załadunku i rozładunku
  • kotły do rozpuszczania i gotowania roztworów i nadzień
  • upłynniacze do tłuszczu i czekolady

ZESTAWY I LINIE TECHNOLOGICZNE


  • do produkcji karmelków twardych i nadziewanych
  • do produkcji pomadek mlecznych miękkich typu „KRÓWKA”
  • do produkcji pomadek mlecznych typu „TOFFI” , „IRYS”
  • do produkcji pomady wodnej i mlecznej
  • do produkcji korpusów cukierniczych na bazie pomady wodnej lub mlecznej
  • do produkcji galaretek i żelków
  • zestaw urządzeń do produkcji masy pomadkowej mlecznej
  • automatyczny zestaw do produkcji karmelu wodnego i mlecznego w sposób ciągły oparty na układzie naważania

Przemysł browarniczy

Przemysł browarniczy piwowarski.......

URZĄDZENIA INDYWIDUALNE


  • tanki fermentacyjne, leżakowe i pośredniczące
  • nowoczesne podgrzewacze rurowe do kotłów warzelnych (wewnętrzne i zewnętrzne)
  • kadzie zacierne
  • kadzie filtracyjne
  • kotły warzelne
  • kadzie wirowo-osadowe
  • zbiorniki młóta

ZESTAWY I LINIE TECHNOLOGICZNE


  • warzelnie brzeczki piwnej
  • mini browary
  • browary restauracyjne o wydajności 5 hl/warkę
  • stację propagacji drożdży
  • stacje mycia i przechowywania drożdży
  • stacje mycia CIP dla mini browarów
  • zestaw do odbioru i transportu młóta z kadzi filtracyjnej