Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in
/libraries/cms/application/cms.php on line
460
Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in
/templates/spomasz4/functions.php on line
200
....
URZĄDZENIA INDYWIDUALNE
- kotły warzelne wywrotne z mieszadłem lub bez mieszadła
- aparaty próżniowe do produkcji marmolady, powideł i koncentratu pomidorowego
- wyparki próżniowe do dżemu
- autoklawy poziome
- autoklawy pionowe
- sterylizatory natryskowe
- kandyzatory do kandyzowania owoców i warzyw
- zbiorniki magazynowe i kupażowe
ZESTAWY I LINIE TECHNOLOGICZNE
- do produkcji dżemów
- do produkcji marmolady i powideł
- do produkcji ketchupu
- do przerobu pomidorów na przecier lub koncentrat
- do produkcji wsadów jogurtowych
- zestawy do schładzania wody chłodniczej w obiegu zamkniętym do współpracy ze sterylizatorami natryskowymi lub innymi urządzeniami procesowymi
....
URZĄDZENIA INDYWIDUALNE
- gorzelnie rolnicze i przemysłowe
- aparaty destylacyjne do produkcji spirytusu bezpirydynowego
- rektyfikacje do spirytusu neutralnego wg wymogów klienta
- odwadnianie spirytusu surowego z przeznaczeniem na cele paliwowe przy użyciu energooszczędnej metody sit molekularnych
- zestawy do produkcji biopaliw na bazie przerobu zboża
- Kolumny rektyfikacyjne
-
>
>
- maceratory i ekstraktory o różnych pojemnościach
- wyparki cienkowarstwowe do zagęszczania ekstraktów ziołowych
- stacje zakwaszania i sterylizacji brzeczki melasowej
- stacje propagacji drożdży
- wyposażenie technologiczne do zestawialni wódek
- kotły do palenia cukru
- Kotły do rozpuszczania i gotowania roztworów i nadzień
...
URZĄDZENIA INDYWIDUALNE
- kotły do rozpuszczania i gotowania roztworów i nadzień
- kotły do rozpuszczania i gotowania roztworów syropowo - cukrowych
- wyparki do gotowania i zagęszczania mas karmelowych i pomadkowych mlecznych o działaniu periodycznym i ciągłym
- mieszalnik do gotowania roztworów syropowo-cukrowych o działaniu ciągłym
- stoły do schładzania i podgrzewania masy karmelowej
- konsze do czekolady
- agregaty do formowania karmelków twardych i nadziewanych
- zbiorniki buforowe do miazgi kakaowej, masy czekoladowej, syropu glukozowego oraz tłuszczu
- krystalizatory pomady wodnej i mlecznej
- kotły do podgrzewania nadzień cukierniczych
- aparaty próżniowe do zagęszczania mas mlecznych typu „krówka”, „toffi”, „irys”, „kajmak” i innych
- zbiorniki do magazynowania surowców (cukier, mleko, tłuszcz)
- zbiorniki magazynowe do syropu, miazgi kakaowej, masła kakaowego i tłuszczu
- kotły do gotowania i ubijania masy karmelowej i chałwiarskiej
- misy chałwiarskie
- suszarki do ziarna sezamowego
- bębny drażetkarskie – nieprzechylne i przechylne, z czaszą miedzianą lub kwasoodporną, z nawiewem powietrza lub bez z własnym kompletnym systemem załadunku i rozładunku
- kotły do rozpuszczania i gotowania roztworów i nadzień
- upłynniacze do tłuszczu i czekolady
ZESTAWY I LINIE TECHNOLOGICZNE
- do produkcji karmelków twardych i nadziewanych
- do produkcji pomadek mlecznych miękkich typu „KRÓWKA”
- do produkcji pomadek mlecznych typu „TOFFI” , „IRYS”
- do produkcji pomady wodnej i mlecznej
- do produkcji korpusów cukierniczych na bazie pomady wodnej lub mlecznej
- do produkcji galaretek i żelków
- zestaw urządzeń do produkcji masy pomadkowej mlecznej
- automatyczny zestaw do produkcji karmelu wodnego i mlecznego w sposób ciągły oparty na układzie naważania
.......
URZĄDZENIA INDYWIDUALNE
- tanki fermentacyjne, leżakowe i pośredniczące
- nowoczesne podgrzewacze rurowe do kotłów warzelnych (wewnętrzne i zewnętrzne)
- kadzie zacierne
- kadzie filtracyjne
- kotły warzelne
- kadzie wirowo-osadowe
- zbiorniki młóta
ZESTAWY I LINIE TECHNOLOGICZNE
- warzelnie brzeczki piwnej
- mini browary
- browary restauracyjne o wydajności 5 hl/warkę
- stację propagacji drożdży
- stacje mycia i przechowywania drożdży
- stacje mycia CIP dla mini browarów
- zestaw do odbioru i transportu młóta z kadzi filtracyjnej