Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in
/libraries/cms/application/cms.php on line
460
Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in
/templates/spomasz4/functions.php on line
200
...
URZĄDZENIA INDYWIDUALNE
• kotły warzelne wywrotne z mieszadłem lub bez mieszadła
• aparaty próżniowe do produkcji marmolady, powideł i koncentratu pomidorowego
• wyparki próżniowe do dżemu
• autoklawy poziome
• autoklawy pionowe
• sterylizatory natryskowe
>
• kandyzatory do kandyzowania owoców i warzyw
• zbiorniki magazynowe i kupażowe{slider=Kotły do rozpuszczania i gotowania roztworów i nadzień}>
ZESTAWY I LINIE TECHNOLOGICZNE
• do produkcji dżemów
• do produkcji marmolady i powideł
• do produkcji ketchupu
• do przerobu pomidorów na przecier lub koncentrat
• do produkcji wsadów jogurtowych
• zestawy do schładzania wody chłodniczej w obiegu zamkniętym do współpracy ze sterylizatorami natryskowymi lub innymi urządzeniami procesowymi
...
URZĄDZENIA INDYWIDUALNE
- kotły do rozpuszczania i gotowania roztworów i nadzień
- kotły do rozpuszczania i gotowania roztworów syropowo - cukrowych
- wyparki do gotowania i zagęszczania mas karmelowych i pomadkowych mlecznych o działaniu periodycznym i ciągłym
- mieszalnik do gotowania roztworów syropowo-cukrowych o działaniu ciągłym
- stoły do schładzania i podgrzewania masy karmelowej
- konsze do czekolady
- agregaty do formowania karmelków twardych i nadziewanych
- zbiorniki buforowe do miazgi kakaowej, masy czekoladowej, syropu glukozowego oraz tłuszczu
- krystalizatory pomady wodnej i mlecznej
- kotły do podgrzewania nadzień cukierniczych
- aparaty próżniowe do zagęszczania mas mlecznych typu „krówka”, „toffi”, „irys”, „kajmak” i innych
- zbiorniki do magazynowania surowców (cukier, mleko, tłuszcz)
- zbiorniki magazynowe do syropu, miazgi kakaowej, masła kakaowego i tłuszczu
- kotły do gotowania i ubijania masy karmelowej i chałwiarskiej
- misy chałwiarskie
- suszarki do ziarna sezamowego
- bębny drażetkarskie – nieprzechylne i przechylne, z czaszą miedzianą lub kwasoodporną, z nawiewem powietrza lub bez z własnym kompletnym systemem załadunku i rozładunku
- kotły do rozpuszczania i gotowania roztworów i nadzień
- upłynniacze do tłuszczu i czekolady
ZESTAWY I LINIE TECHNOLOGICZNE
- do produkcji karmelków twardych i nadziewanych
- do produkcji pomadek mlecznych miękkich typu „KRÓWKA”
- do produkcji pomadek mlecznych typu „TOFFI” , „IRYS”
- do produkcji pomady wodnej i mlecznej
- do produkcji korpusów cukierniczych na bazie pomady wodnej lub mlecznej
- do produkcji galaretek i żelków
- zestaw urządzeń do produkcji masy pomadkowej mlecznej
- automatyczny zestaw do produkcji karmelu wodnego i mlecznego w sposób ciągły oparty na układzie naważania