Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /libraries/cms/application/cms.php on line 460

Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /templates/spomasz4/functions.php on line 200

Przemysł owocowo-warzywny DE

...

 

URZĄDZENIA INDYWIDUALNE


• kotły warzelne wywrotne z mieszadłem lub bez mieszadła
• aparaty próżniowe do produkcji marmolady, powideł i koncentratu pomidorowego
• wyparki próżniowe do dżemu
• autoklawy poziome
• autoklawy pionowe
• sterylizatory natryskowe

View the embedded image gallery online at:
https://serwer1437737.home.pl/de/9-produkty#sigProId45010ae9ee

• kandyzatory do kandyzowania owoców i warzyw
• zbiorniki magazynowe i kupażowe{slider=Kotły do rozpuszczania i gotowania roztworów i nadzień}

ZESTAWY I LINIE TECHNOLOGICZNE

• do produkcji dżemów
• do produkcji marmolady i powideł
• do produkcji ketchupu
• do przerobu pomidorów na przecier lub koncentrat
• do produkcji wsadów jogurtowych
• zestawy do schładzania wody chłodniczej w obiegu zamkniętym do współpracy ze sterylizatorami natryskowymi lub innymi urządzeniami procesowymi

 

 

Przemysł cukierniczy DE

...

URZĄDZENIA INDYWIDUALNE


  • kotły do rozpuszczania i gotowania roztworów i nadzień
  • kotły do rozpuszczania i gotowania roztworów syropowo - cukrowych
  • wyparki do gotowania i zagęszczania mas karmelowych i pomadkowych mlecznych o działaniu periodycznym i ciągłym
  • mieszalnik do gotowania roztworów syropowo-cukrowych o działaniu ciągłym
  • stoły do schładzania i podgrzewania masy karmelowej
  • konsze do czekolady
  • agregaty do formowania karmelków twardych i nadziewanych
  • zbiorniki buforowe do miazgi kakaowej, masy czekoladowej, syropu glukozowego oraz tłuszczu
  • krystalizatory pomady wodnej i mlecznej
  • kotły do podgrzewania nadzień cukierniczych
  • aparaty próżniowe do zagęszczania mas mlecznych typu „krówka”, „toffi”, „irys”, „kajmak” i innych
  • zbiorniki do magazynowania surowców (cukier, mleko, tłuszcz)
  • zbiorniki magazynowe do syropu, miazgi kakaowej, masła kakaowego i tłuszczu
  • kotły do gotowania i ubijania masy karmelowej i chałwiarskiej
  • misy chałwiarskie
  • suszarki do ziarna sezamowego
  • bębny drażetkarskie – nieprzechylne i przechylne, z czaszą miedzianą lub kwasoodporną, z nawiewem powietrza lub bez z własnym kompletnym systemem załadunku i rozładunku
  • kotły do rozpuszczania i gotowania roztworów i nadzień
  • upłynniacze do tłuszczu i czekolady

ZESTAWY I LINIE TECHNOLOGICZNE


  • do produkcji karmelków twardych i nadziewanych
  • do produkcji pomadek mlecznych miękkich typu „KRÓWKA”
  • do produkcji pomadek mlecznych typu „TOFFI” , „IRYS”
  • do produkcji pomady wodnej i mlecznej
  • do produkcji korpusów cukierniczych na bazie pomady wodnej lub mlecznej
  • do produkcji galaretek i żelków
  • zestaw urządzeń do produkcji masy pomadkowej mlecznej
  • automatyczny zestaw do produkcji karmelu wodnego i mlecznego w sposób ciągły oparty na układzie naważania